Followers

25 January 2014

Meatball Ikea ( Yummy )

Asssalamualaikum blogger..

Shaz rasa blog shaz dah berhabuk dah pun lame gila tak update blog nie tuan punya badan hilang entah kemana sampai ada yang tanya shaz dah tak active blog ke? actually bukan tak active shaz skunk amat-amat lah buzy dengan belajar sekarang, kelas daripada pkul 9 pg sampai pukul 5 ptg and malam lg buat assignment ape smua mmg tak sempat sangat nk update blog nie. itu baru pendahuluan. hiks..

No 2, Jalan PJU 7/2,
Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Actually shaz nk cerita pasal shaz pergi ikea baru nie, xde lah baru sgt sebulan yang lalu ye anak-anak sekalian. Kalau cakap pasal Ikea nie mmg tak lain tak bukan pasal MEATBALL, Ikea juga adalah antara tempat yang sgt sesuai kalau korang nak beli barang-barang rumah katil ke perabot ke almari ke kerana qualitynya sgt lah bagus and harga pun berpatutan. selain daripada membli barang keperluan rumah ikea juga famous dgn meatball. Meatball di Ikea sangat-sangat lah superb !! Sapa yang belum try wajib try okey. bukan sunat tapi waaajib. Selalunya orang pergi Ikea diorang akan makan meatball, chicken wings and cheese cake. 

tadaaaaa....inilah meatball nmpak cam best kan? haa mmg sgt best dia punya sos tu smpai ke tekak terasanya mmg sgt lah sedap.


Sebelah shaz tu adalah nwar yang menjdi bodyguard kami, driver kami and dialah yang sanggup bawa shaz keluar makan meatball. sanggup datang daripada jauh ambil and bawa shaz pergi makan meatball. :) almaklumlah cik shaz sorang nie mengidam sgt meatball. 

okey nie pula adalah chicken wings, lepas korang makan meatball and makan benda nie sgt lah best. ratah camtu je pun dah sedap nak lagi sedap korang boleh je makan dengan mayonis ataupun sos chilli.

haaa thnks anwar yang sanggup belanja shaz makan and bawa shaz makan. happy giler malam tu sbb boleh makan and dapat keluar university setelah sekian lama berkurung. tQ so much nwar. :) nnt ada masa kita jumpa lagi. InsyaAllah.

* Selamat Mencuba*



8 comments:

tsumiki hajira said...

meatballs ikea! ya Allah, my favourite ^_^

tsumiki hajira said...

huisshhh meatballs ikea... my favourite ~ ^_^

tsumiki hajira said...

huishhh... meatballs ikea.. sedap! my favourite :D

Mysara Ab Rahman said...

teringin nyer nk rasa! rmi yg ckp sedap! tp tau je la nk ke sana ujg mggu, for sure sesak!

miss shaz said...

same goes to me.. best gilerr kan..:)

miss shaz said...

kena rasa dear skali cuba pasti nak lagi..aah sgt2 lah sesak kalau hujung minggu tp kalau pergi malam tu x sesak pun. maybe ramai orang kluar pg and ptg..:)

IDAYU ARIFFIN said...

sedapnyaaa dear..

Nur Zayyani Liman said...

Terus lapar perut nampak meatball ni..Mcm sedap dear