Followers

06 October 2013

Kenyangkan Perut Anda di Juara Ikan Bakar

Assalamualaikum 

          Salam sore yaa teman-teman sekalian. Dulu shaz janji nak update blog up to date right memandangkan datin amat bz sekarang ini so hari nie baru laa sempat nak update blog setelah sebulan menghilangkan diri and membuatkan blg ini berdebu. Cerita nie dah basi sebenarnya tapi tak kisah shaz still nak update juga and nak u all baca. Ramai teman-teman daripada luar bila datang je kat kelantan pasti tanye shaz, kat mane ikan bakar yang best-best. 

          So shaz nak kongsi laa nie. sebenarnya banyak je tempat-tempat yang best and yang paling best nye kat PCB laa (Pantai Cahaya Bulan) tempat my family and shaz selalu makan. Restoren Juara Ikan Bakar ni atas air. Orang cakap restoren terapung but i don't think so. ahak ! ni lah tempat dia. actually nak ambil signboard dia tp memandangkan restoren ini dalam proses renovation so tak dapat lah. tapi korang jangan risau kedai dia mudah je nak cari kedai dia tepi jalan and korang akan nampak label " Restoren Juara Ikan Bakar "


        Banyak menu yang korang boleh pilih kat sini and terdapat package juga. asal kedai ni tak ramai eyh? okey korang nampak tak besi kat belakang tu haa..lagi dalam proses pembaikian.shaz and family tersalah pergi mase tu..patut laa tak de orang tapi restoren dia buka je sampai pukul 2 pagi. 


           Pasal lauk-lauk kat sini korang tak yah risau sebab semua lauk kat sini segar-segar and diambil terus daripada laut.kat sini ade beberapa package yang boleyh korang pilih. tgk je laa kat bawah nie k. 




          lau korang tak nak makan dalam bentuk package korang bleyh je minta ala carte. tapi makanan camni better makan ramai-ramai, banyak lauk yang mereka hidang and harganya juga sangat berpatutan. kami order package B. and makan sehingga menjilat jari. ^_^


          Inilah makanan yang mereka sediakan (package B) terdapatnya sotong celup tepung, ikan siakap 3 rasa, ikan tuko belacan and tomyam.

Selamat Datang ke Kelantan and selamat menjamu selera. 
bye 3 !







6 comments:

TeTo YakSa said...

Ya allah.. malam2 bgini aku tgk entri ko.. perut terasa Kosong Pulakkk.. arghhhhh...

miss shaz said...

hahha.. saje nk kasi hang terliur..:)

Sharifah Amarina said...

Done follow sini #360. Follow back - http://sharifahamarina.blogspot.com/

miss shaz said...

oraip dear..:)

Mek Onie said...

shazzzzzzzzz syg! terliur terliur terliur !

miss shaz said...

hahhaha jom pergi makan sama-sama sayang nnt balik kb kak..:)