Followers

30 November 2012

kulit muka??

Haii,,
assalamualaikum~


kulit muka?? ape yang korang tau sal kulit muka?? btw kulit muka kita nim tersangat laa sensitive. okey~first kita kena kenal dlu kulit muka kita tu camne, jenis kulit yang camne, baru laa kita boleyh apply ape-ape product yang sesuai dengan kita jangan pakai hentam je k. ape? ingat macam mkn ice cream ke boleh pakai makan camtu je? same lah nga kulit muka kita.


shaz tulis entry kali ini adalah kepada rakan-rakan dan adek Nurul Amirah yang begitu teruja nak tahu akak shaz pakai produk ape untuk kulit muka kelihatan cantik dan segar.(berakak-akak laa plak aku nim) padahal umur jarak dua tahun je..heheh.
Okey! sebenarnya shaz dah pakai pelbagai jenis produk kat malaysia nim contohnye 

  • garnier
  • safi balqis
  • clean and clear
  • olay
  • clinelle
  • tia emilia and macam2 lagi
tetapi bgi kulit shaz smua product kat ats tu tak menjdi. sampai last-last shaz ase crestfallen daa dengan kulit shaz ni, kadang-kadang ase tak selesa bila nak berdepan dengan
masyarakat and once day kawan akak bgtau tentang satu tempat nim yang mana klinik nim ialah klinik 
pakar kulit. so shaz terus ajak mama, mama pom alhamdulillah go onn je sbb diew sendiri pom kesian 
tgk muka anak dara diew yang sowang nim. so doktor kasi ini,:alhamdulillah ~ setelah berbulan-bulan shaz makan ubat ini kulit wajah shaz bertambah baik. produk ini juga telah mengembalikan keyakinan shaz untuk berdepan dengan semua masyarakat.
*jika ada mana-mana pertanyaan boleh trus bertanya * jangan segan-segan tau. "kulit yang sihat lahir dari jiwa yang sihat."

selamat malam~

No comments: